Foto: Pernilla Sjöström

Gospel & lovsång

Några gånger per termin är musiken i mässan i Eslövs kyrka tydligt kopplad till gospel och lovsång och församlingen bjuds in att sjunga med i sångerna.

• 14 mars - Martin Berggren är gospel- och jazzpianisten som också är en driven arrangör, kompositör och pianopedagog. Han har samarbetat med många olika artister och körer runt om i Sverige.
  • 18 april - Musikmedverkan av Mattias Björkenrud Karlsson. Mattias är pianist och sångare med gospel och soul som specialitet. Han har under flera års tid arbetat som musiker, både som solist och tillsammans med andra artister såsom Peter Jöback, Cyndee Peters, Stevie Wonder, Gladys del Pilar m.fl.
  • 23 maj - Musikmedverkan av Anna Weister Andersson. Anna är en skånsk gospelartist och låtskrivare, tillika lovsångs- och körledare, med både Sverige och andra länder som arbetsfält.
    Mässan livesänds på vår YouTubekanal.
Leende pianist med sjungande gospelkör i bakgrunden
Martin Berggren är gospel- och jazzpianisten som också är en driven arrangör, kompositör och pianopedagog. Han har samarbetat med många olika artister och körer runt om i Sverige. Foto: Hasse Orre
Mattias Björkenrud Karlsson, och sångare med gospel och soul som specialitet gästar oss i mässan med gospel och lovsång 18 april 2021
Anna Weister Andersson är en skånsk gospelartist och låtskrivare, tillika lovsångs- och körledare, med både Sverige och andra länder som arbetsfält.

Kontakta Hanna Norman för mer information!

Hanna Norman

Kyrkomusiker