Övriga tjänster

Hos oss kan du beställa enstaka tjänster.

För dig som inte är i behov av ett skötselavtal till din grav, men som kanske tillfälligt behöver hjälp med plantering så går det bra att beställa enstaka planteringar. Under planteringssäsongenkan vi erbjuda vårfröjd, sommarglädje och höstfägring. Till allhelgona lägger vi ut en vinterkrans till den som önskar vinterdekoration på sin grav. För prislista, klicka här.

Vi kan även erbjuda tjänster såsom tvättning eller rätning av gravsten. Det görs efter en bedömning av vaktmästaren på kyrkogården utefter kriterierna att vi kan få ett bra resultat, samt att vi kan utföra arbetet på ett arbetsmiljösäkert sätt.
Skulle vi bedömma att vi inte kan ta på oss förbättringsarbetet av din gravsten så kan du vända dig till en stenfirma som har anpassade resurser för just stenarbeten.

Kyrkogårdsförvaltningen

Öppettider: