Other languages with Google Translate

EKERÖ PASTORAT Besöksadress: Björkuddsv 2, 17834 EKERÖ Postadress: BOX 116, 17822 EKERÖ Telefon:+46(8)56038700 E-post till EKERÖ PASTORAT

Lovö församling

Guds kärlek är som stranden och som gräset, är vind och vidd och ett oändligt hem.

Anders Frostenson

Lovö församling

Medlemmar: 980 invånare, varav 654 tillhör Svenska Kyrkan (67 procent).
Plats: Lovö församling omfattar öarna Björnholmen, Fågelön, Kärsön, Kungshatt och Lovö, med omgivande småöar och utgör den östligaste delen av Mälaröarna inom Ekerö kommun. Lovö ligger väster om Stockholm, ungefär 10 kilometer från Stockholms centrum.

Lovö församling

Lovö församling är en av de tre församlingarna i Ekerö pastorat och här finns Lovö kyrka. Gudstjänst firas vanligen i Drottningsholms slottskyrka sista söndagen i varje månad.

FÖRSAMLINGSRÅD

Församlingsrådet har valts efter nomineringar i församlingarna och tillsatts i kyrkofullmäktige. Församlingsrådet arbetar med gudstjänst- och verksamhetslivet i församlingen.

Läs mer om Lovö församlingsråd