Kyrkstugan, Ekerö

Liten samlingsplats nära Ekerö kyrka

Kyrkstugan ekerö

Adress: Ekerö kyrkväg 5, 178 52 Ekerö (alldeles intill Ekerö kyrka).
Hitta hit kommunalt: Från Brommaplan ta buss 176 till hållplats Ekerö centrum byt till 309 mot Kaggeholm till hållplats Ekerö kyrka, alternativt buss 311, 312 till hållplats Ekerö kyrkväg och promenera drygt 1 km ner mot Ekerö kyrka.  Kyrkstugan ligger intill vaktmästeriet framför parkeringen.
Hitta hit med bil: Från Brommaplan följ Ekerövägen förbi Ekerö centrum fortsätt förbi Träkvista torg, efter 2 km sväng vänster mot Ekerö kyrka och följ äppelallén ner mot kyrkan. Kyrkstugan ligger intill vaktmästeriet framför parkeringen.

Kyrkstugan ligger i anslutning till Ekerö kyrka. Kyrkstugan används till enklare kyrkkaffen, som samlingsplats för körer i samband med gudstjänster och till andra mindre sammanträden och aktiviteter.

uthyrning

Uthyrning sker till personer boende inom Ekerö pastorat eller föreningar med hemvist inom pastoratet. I samband med förrättning (dop, vigsel, begravning) i någon av pastoratets kyrkor är Kyrkstugan tillgänglig för alla.

Uthyrning sker inte till fester.

Dopkalas 500 kr
Minnesstund 500 kr
Föreningsmöte 300 kr

För mer information