Konfa

Konfa - ett minne för livet!

Missa inte vår nya grupp ALICANTE! Sista chansen att anmäla dig till konfirmation 2018!

(Även ett fåtal platser kvar till RomAssisikonfirmanderna i maj. För mer info se kontakt nedan).

För dig född år 2003. Anmälan här nedan.

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek

Under konfirmandtiden får du tillfälle att fundera på vem du är och vad du tror du på.

Konfirmation rymmer frågor som: Finns Gud? Vad händer efter döden? Vem kan jag lita på? Kan man bli kär i vem som helst? Har jag något ansvar för vad som händer med miljön? Eller för alla krig som pågår i världen? Och vem var Jesus?

Under konfirmandåret kommer du lära känna dig själv och nya människor, få vara kreativ och uppleva många roliga stunder.

konfirmandalternativ

Vi har satt in en extra grupp till ALICANTE på påsklovet. Tillsammans med nya och gamla vänner har du nu möjligheten att uppleva denna mysiga spanska stad. Det blir en härlig kombo av konfaundervisning, aktiviteter på stranden och mysigt häng i den lilla staden.

Konfaundervisningen kommer bestå av diskussionsgrupper, drama, lek och massa annat. Vi hoppas få smak av sommarvärme och för den modige blir det kanske ett bad eller två. Och självklart kommer vi ta del av den spanska historien, kulturen och maten.

Vi träffas en onsdag i månaden fram till påsklovet då vi åker till Alicante. Konfirmation den 15 april i Ekebyhovskyrkan.

KOSTNAD OCH ANMÄLNINGSAVGIFT

En del av kostnaden, 500 kr, är en anmälningsavgift och återbetalas inte vid ett ev. avhopp. Resterande belopp betalas senare under året, totalt kostar det 3500kr.

Pengar ska aldrig vara ett hinder för att konfirmeras. Vid enskilda fall kan pastoratet subvetionera en del av din kostnad för lägret. Kontakta oss om du har frågor.

kontakt och anmälan

Om du vill veta mer om konfirmation är du välkommen att kontakta:

Sabina Bergqvist, ansvarig för konfirmandverksamheten
Tel 08-560 387 09