Other languages with Google Translate

EKERÖ PASTORAT Besöksadress: Björkuddsv 2, 17834 EKERÖ Postadress: BOX 116, 17822 EKERÖ Telefon:+46(8)56038700 E-post till EKERÖ PASTORAT

Årskurs 1-3

Julvandring och musikal

Julvandring

Tillsammans möter ni Josef och Maria, herdar och österländska kungar. Det är en resa till den tid och den plats då det största undret händer! Historien om ett barn som föds i ett stall och som det 2000 år senare berättas om i både religions- och historieböckerna.

Vi pratar bland annat om varför vi firar jul och hur den första julen såg ut?

Julvandringen är i december i Ekebyhovskyrkan och tar cirka 45 minuter. Vi tar emot en klass i taget. Max 25 elever/klass. Vi ber er därför samordna inom er skola innan tidsbeställning.

Mer information om datum och tider finns i en inbjudan som skickas ut varje hösttermin.

För: Årskurs 3
Tid: cirka 45 min
Plats: Ekebyhovskyrkan
När: December
Antal elever: Max 25 elever/klass

Musikal

Vår ambition med Musikal är att skapa en musikal tillsammans med Ekebyhovskyrkans körer Grönsångarna och Blue Voices. Vi utgår alltid från ett aktuellt och viktigt ämne och bjuder senare in till skolföreställningar.

För: Årskurs 1-2
Plats: Ekebyhovskyrkan