Spring för livet

ett välgörenhetslopp till förmån för ACT Svenska kyrkan, söndagen den 2 april

Spring För Livet är ett arrangemang som görs i våra församlingar för att samla in pengar till ACT. Vi har valt att arrangera detta lopp den 2 april, som är på palmsöndagen. Detta är sista dagen för fasteaktionens insamling i år och vi hoppas såklart kunna avsluta med en riktig pangfinal!

Var med och bidra du också, tillsammans kan vi göra skillnad!

Kom som du är, gå eller spring, alla kan vara med!
Utmana dina vänner eller kollegor. Söndagsmys med familjen eller varför inte dra med barnvagnsgänget.
Det blir underhållning längs spåret och vi bjuder på kaffe och kaka.
Goodiebag till alla löpare!

Kostnaden är 100 kr för vuxna och 50 kr för barn.
Detta betalas på plats via Swish och summan går oavkortat till ACT Svenska kyrkans fasteinsamling.

Anmälan gör man till spring.livet@gmail.com
Ange namn på alla som vill delta, gärna också ålder. Viss efteranmälan är möjlig på plats.

Viktiga tider och praktisk information:
Från kl. 9.30 Registrering och hämtning av nummerlapp, vid Vikenbadet i Furulund

kl. 10.00 Friluftsgudstjänst

kl. 10.45 Gemensam uppvärmning

kl. 11.00 Start 1 - långa rundan, ca 4 km

kl. 11.15 Start 2 - korta rundan, ca 1,2 km

-Du får gärna springa ett eller flera varv på rundorna för att utmana dig själv på din egen nivå.
-Medtag egen vattenflaska.
-Egen tidtagning gäller.
-Vi kommer att lotta ut vinster till fem lyckliga vinnare på startnumret. Så häng gärna kvar även efter du gjort färdigt ditt lopp.
-Vi bjuder på kaffe och kaka på plats, men skänk gärna en slant till insamlingen

Varmt välkomna denna palmsöndag, hoppas vi ses!
Dösjebro, Löddebygden, Lackalänga-Stävie och Kävlinge församlingar samt Hälsofrämjande enheten i Kävlinge kommun

Vid frågor, hör av er till Elin Maria Hjorth, 0702-970439