Bokcirkel hösten 2018

Välkommen till fem torsdagar i Kyrkans hus kring boken "Björnstad" av Fredrik Backman.

Vi kommer under hösten att läsa Fredrik Backmans bok "Björnstad".

Det är en berättelse om kärleken till en forlkrörelse men även om manlighet, identitet och längtan efter att få visa vem man verkligen är. Kom som du är och var med och läs och tänk högt tillsammans med andra. Fredrik Backman är annars mest känd för sin bok "En man som heter Ove".

Vi kommer att träffas i Kyrkans hus i Österbybruk, förljande torsdagar mellan 13.00 och 14.30:

• 13 september
  • 4 oktober
  • 25 oktober
  • 8 november
  • 29 november

Anmäl dig gärna till församlingsexpeditionen, tel 0295-24 40 60 så vi vet hur många böcker vi ska beställa.