Bokcirkel hösten 2019

Höstens bok kom 2018. I Jonas Gardells Sommar i P1 fick vi höra glimtar från det som dyker upp i boken.

Till minne av en villkorslös kärlek är en släktkrönika om den bortglömde författaren Jonas Gardell och hans familj. En familj som kring sina hemligheter bygger de mest fantastiska legender. En episkt böljande roman om solidaritet och svek, skriven med humor och livsglädje och en smärta så stor att den får verkligheten att spricka.”

Så lyder baksidestexten. Det går också att beskriva boken som en bok om kärleken och livet, om glädje och smärta. Helt enkelt om att vara människa.

Under hösten läser vi den tillsammans och träffas i Kyrkans hus följande tisdagskvällar:

• 24 september
  • 15 oktober
  • 12 november
  • 26 november

Anmäl dig gärna till expeditionen, tel 0295-24 40 60 så vi vet hur många böcker vi ska beställa.

Varmt välkommen på bokcirkel!