Grabbkören

För män mellan målbrottet och pension!

Har du sjungit i kör förut och längtar efter att sjunga men har egentligen inte tid?
Då är Grabbkören för dig! Ett gemensamt rep och därefter övning på egen hand (vi brukar hitta stämfiler på youtube att öva till)
I år inleder Grabbkören den populära Sommarmusiken i Petruskyrkan tillsammans med damkören VocAlice!
Det blir sånger för både blandad kör och manskör!

Lördag 16 mars kl 10-12 i Petruskyrkans församlingshem
Tisdagarna 28 maj och 4 juni kl 18.30-21.00 tillsammans med VocAlice i Petruskyrkans församlingshem
Sommarkonsert onsdag 5 juni kl 19.00 med rep 17.00 tillsammans med VocAlice

Anmäl er till körledare Johan Björling senast fredag 22 feb på johan.bjorling@svenskakyrkan.se
Ange vilken stämma du helst sjunger.