Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Ge ditt stöd till Moshi

I norra Tanzania driver Danderyds församling en rad gemensamma projekt tillsammans med vänförsamlingar kring staden Moshi. Just nu arbetar vi med att förbättra villkoren för förskolebarn runt byn Chekereni, med inredning, kylskåp för förvaring av mjölk o s v. Ditt ekonomiska bidrag är mer än välkommet!

Vill du skänka pengar?
Danderyds kyrkokassa Pg 7 29 12-9. Märk inbetalningen med Moshi.
Swish: 1233 112 653 (skriv Moshi i meddelandet). Pengarna går till projekt där de just nu gör störst nytta om du inte skrivit att du vill stötta ett speciellt område.

Pågående projekt i behov av stöd
Förskolor
Hjälp med skolavgifter för barn vars föräldrar har knaper ekonomi.
Mjölk till förskolebarn.
Utbildning av förskolelärare
Kvinnogrupper
Kvinnoseminarier på Agape Learning Center
Vatten och solcellsprojekt
Trädplantering

Varmt välkommen med din gåva!

Vill du engagera dig?
Om du praktiskt vill vara med och arbeta med Moshi är du välkommen att kontakta Jenny Sigeman, samordnare för Moshi-samarbetet i Danderyds församling,