Foto: Magnus Aronson

För dig som är ung

Danderyds församling vill möta dig som är ung i Danderyd. Genom olika verksamheter skapar vi mötesplatser för tonåringar och unga vuxna.

Här delar vi lek och allvar, sång och musik, glädje och sorg, tro och tvivel. Kort sagt – vi delar livet med varandra!

Behöver du någon att prata med?  Finns det någon som lyssnar?
Till prästerna i Danderyds församling kan du alltid vända dig med dina frågor och funderingar – oavsett vad det handlar om. Prästerna har absolut tystnadsplikt vilket innebär att det som sägs, inte under några omständigheter, förs vidare.

Foto: Magnus Aronson

Det kostar inget och om du behöver hjälp med att prata med någon annan hjälper vi dig att förmedla den kontakten.

Ta gärna kontakt!

Kontakt: Henrik Brosché, församlingspedagog.

Ledarutbildningen och SKUDA

Alla behöver goda förebilder. Bli en du också!

Ungdomskväll, After school och TGIF

Träffa nya vänner och hitta på roliga saker tillsammans - häng med på ungdomskvällar!

VOX ungdomskör

En kör för dig som går på högstadiet eller gymnasiet. Man behöver inte kunna sjunga perfekt- vi lär oss tillsammans!