För dig som är ung

Danderyds församling vill möta dig som är ung i Danderyd. Genom olika verksamheter skapar vi mötesplatser för tonåringar och unga vuxna.

Här delar vi lek och allvar, sång och musik, glädje och sorg, tro och tvivel. Kort sagt – vi delar livet med varandra!

Gilla Ung i Danderyd på Facebook!

Behöver du någon att prata med?  Finns det någon som lyssnar?
Till prästerna i Danderyds församling kan du alltid vända dig med dina frågor och funderingar – oavsett vad det handlar om. Vi har absolut tystnadsplikt vilket innebär att det som sägs, inte under några omständigheter, förs vidare.

Det kostar inget och om du behöver hjälp med att prata med någon annan hjälper vi dig att förmedla den kontakten.

Ta gärna kontakt!

Niklas Utterhall