FÖDD 2008 - KONFIRMATION 2023.

Det börjar bli dags att tänka på anmälan till konfirmationsundervisningen. Vi behöver din anmälan veckan efter midsommar, d.v.s. vecka 26.

Du som är född tidigare än 2008 och ännu inte konfirmerad, är välkommen att höra av dej.

Varannan lördag kl.9.00-13.00

Vi träffas, varannan lördag under fyra timmar. Konfirmandundervisningen börjar i september och konfirmationen äger rum i april 2023. Det ingår att delta i ett antal gudstjänster under året för att få kännedom om kyrkoåret. Vi kommer även att åka på läger.

SOMMAR 2023

Under tre veckor direkt efter vårterminen slut 2023 träffas vi varje vardag i Dalköpinge församlingshem kl.9.00-13.00. Vi går i kyrkan under de helger vi läser samt andra söndagar under kyrkoåret med start redan hösten 2022. Detta för att du ska få vara med om olika gudstjänster och olika delar av kyrkoåret. Vi åker på läger i mars 2023. Konfirmationen äger rum i början av juli.

Kontakt: Kyrkoherde Gun Österholm, 0707-64 54 14.

Foto: Magnus Astrén

KYRKANS UNGA - KU

Välkomna till Dalköpinge församling!

Vi börjar med Veckomässa i Dalköpinge kyrka på onsdagar kl.18.30, därefter går vi till församlingshemmet och äter tillsammans. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, lyssnar på musik, spelar instrument, tittar på film och har trevligt tillsammans.

Välkommen till oss!

Kontakt: Kyrkoherde Gun Österholm, 0707-64 54 14

Medhjälpare: Hugo Dahl

Ungdomsrådet

I Dalköpinge församling är det viktigt att barn och unga får sin röst hörd. Därför bildades ungdomsrådet, hösten 2019. Rådet träffas regelbundet.