Foto: Doris Andrén

Luciafirande 2021

Nyhet Publicerad Ändrad

Jul- och Luciakonserter i Oscar Fredriks kyrka söndag 12 och måndag 13 december.

 

Obs!  Vaccinationsbevis krävs för dessa arrangemang

Du som är över 18 år måste kunna visa upp giltigt vaccinationsbevis och ID- handling i entrén till den här konserten. Vaccinationskort tas inte emot.  Insläpp 30-45 minuter före start, kom i god tid. Varmt välkommen!  

Lucia- och julkonsert för hela familjen

SÖNDAG 12 DECEMBER KL. 15.30
MÅNDAG 13 DECEMBER KL. 15.30

I dagarna två bjuder Oscar Fredriks barnkörer Musikul och Musikör samt Oscar Fredriks Ceciliakör in till traditionsenligt Luciatåg för barn och familj! Vi får höra och sjunga med i gamla och nya Lucia- och julsånger. Medverkande: Tom Frode Tveita, kontrabas, och Petter Rosenlundh, saxofon.

Dessa konserter är gratis. Insläpp till kyrkan sker 30-45 minuter innan konsertstart. Vaccinationsevis krävs, se ovan. 

Jul- och Luciakonsert – OBS! SLUTSÅLT

Söndag 12 december kl. 18 och 20.15
Måndag 13 december kl. 18 och 20.15

Insläpp i kyrkan sker 30-45 minuter innan start. Vaccinationsevis krävs, se ovan. 

Kom och njut av stämningen i Oscar Fredriks kyrka, nu när vi åter får öppna upp och fira med vår traditionsenliga Jul- och Luciakonsert! Oscar Fredriks Ceciliakör lyser upp kyrkan med sitt luciatåg, ackompanjerat av Oscar Fredriks Kammarkör och Sinfonietta. Sköna toner från kör och orkester blandas i stämningsfull traditionell och ny musik, i allvar och glädje.

I samarbete med Svenska Balettskolan.

Återköp av biljetter

Om du på grund av de nya reglerna med vaccinationsbevis inte kan utnyttja din biljett kan du få pengarna tillbaka. Skicka ett mejl med ditt bokningsnummer till Frida Ohlsson senast den 10 december.