Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Regnbågsmässa med författarsamtal

Samtal om HIV och AIDS i Sverige idag med Pia-Kristina Garde.

16 juni, kl.  11:00 i Masthuggskyrkan

Samtal i gudstjänsten med författare Pia-Kristina Garde om HIV och AIDS i Sverige då och nu. Garde har skrivit boken ”Det är få som talar om dem”, där läsaren får följa människor som lever med hiv, dör i aidsrelaterade sjukdoma,r och männniskor som har levt omkring hiv och arbetat med hiv genom åren.

Gudstjänsten och samtalet leds av Lars Gårdfeldt.
Musiker: Berit Palmgren

Stanna gärna på kaffe efter gudstjänsten. Välkommen!

Jag är inte säker på att människor känner till hur det var under de svåraste åren. Jag kände inte själv till hur ödelagd en kropp kan bli som inte har något immunförsvar. Det talas ju sällan om det, och det talas sällan om dem som dog. Jag är mycket tacksam för att jag fick följa dem, och för att jag har fått så mycket hjälp av deras efterlevande, släktingar och vänner – jag hoppas att vi tillsammans kan göra nytta med den här boken.

Pia-Kristin Garde
Lars Gårdfeldt