Fasadskylt på en faluröd vägg för Selånger Pilgrimscenter
Foto: P. Mattsson

Nationellt pilgrimsmöte i Selånger

Nyhet Publicerad

Pilgrimsmöte som arrangeras av riksförbundet Pilgrim i Sverige och Selånger Pilgrimscenter. 1–4 september 2022 i Selånger.

Rikspilgrimsmöte 2022

Det nationella pilgrimsmötet 1–4 september blir en helg fylld med trevlig gemenskap och intressanta programpunkter. Föredrag, vandringar, gudstjänster och mycket mer. Mötet arrangeras av riksförbundet Pilgrim i Sverige och Selånger Pilgrimscenter.

Du som vill följa med till pilgrimsmötet i Selånger kan välja att antingen anmäla dig genom oss (Pilgrimscentrum i Göteborg) eller genom Pilgrim i Sverige.

Anmälan genom Pilgrimscentrum i Göteborg

Anmälan kan göras från och med måndag 9 maj via mail till: gbg.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se.

Ange ditt namn, gatuadress och mobilnummer.

Kostnad: 3 000 kr/person. I priset ingår tågresa från Göteborg till Sundsvall, logi i flerbäddsrum i Sundsvall samt deltagaravgift för pilgrimsmötet. Du ordnar själv med resan hem från Sundsvall 4 september.

Anmälan genom Pilgrim i Sverige

Om du väljer att anmäla dig genom Pilgrim i Sverige så ordnar du själv med resor och boende. De erbjuder dock rabatterat boende genom First Hotel Strand i Sundsvall.

Du kan läsa mer och anmäla dig på Pilgrim i Sveriges hemsida.

En vandrare sitter på Storeberget och blickar ut över Gamlestaden och östra Göteborg.

Vandringar

Pilgrimsvandra tillsammans med andra i och kring Göteborg.

Tisdagar i Masthuggskyrkan

Mingelkväll för pilgrimer, bokcirkel, inspiration att odla... Programmet för tisdagskvällarna varierar från vecka till vecka, välkommen hit och upptäck något nytt!