Illustration av en fikatallrik med kaffe och kakor som står på en röd-vit-rutig duk.

Elvakaffe

Nyhet Publicerad

I sommar möts vi över kaffe och kaka i Masthuggskyrkans ­annex eller i solen utanför.

Sommarfika i Masthugget

Torsdagar kl. 11–12 under perioden 7 juli–18 augusti.
Klingnersalen i Masthuggskyrkans ­annex.

Vi möts över kaffe och kaka i Klingnersalen. Vid soligt väder sitter vi utomhus på kullerstenarna på den ­östra sidan av kyrkan.

Elvakaffet är ett samarbete mellan Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar.

Vy från Masthuggskyrkan, första av flera utsiktsplatser längs pilgrimsleden Göta älv.

Pilgrimscentrum i Göteborg

Vi vill väcka din nyfikenhet och inspirera till uppbrott, möten och utmaningar!

Någon häller upp te från en gammal engelsk tekanna i en tekopp. Bredvid står ett fat med kanelbullar.

Café Margareta

Café Margareta med afternoon tea är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar.

Ringar på vattnet i en stilla sjö.

Samtalsmottagning

Du kanske skulle prata med någon? Något har hänt i livet; en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera. Boka tid hos oss!