Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Masthuggskyrkans Kammarkör

Sjunger framför allt klassisk, sakral körmusik med en förkärlek till Barockmusik.

Masthuggskyrkans Kammarkör är en väletablerad kör i församlingen som samarbetar med professionella musiker och sångare. Kören framträder regelbundet i högmässor, musikgudstjänster och konserter, både i mindre sånggrupper och som hel kör.

Vill du sjunga med oss?

Är du en körvan sopran, alt, tenor eller bas som kan läsa noter, gillar att sjunga och umgås med trevliga körkompisar så är du välkommen att vara med i Masthuggskyrkans Kammarkör.

Varje termin anordnas kördagar och/eller körläger där kören får möjlighet att utveckla sin musikaliska kunskap och arbeta intensivt med terminens repertoar. Kören har ca 23 medlemmar.

Uppsjungning krävs för att bli medlem.

Vi tränar varje måndagskväll mellan 18.30-21.00. I mitten av övningen umgås vi över en gemensam fika.

Sugen på att vara en del av kören? Kontakta Berit vid intresse!

Anmäl intresse för att vara med Masthuggskyrkans Kammarkör:

Vilken stämma har du?

Körledare