Några personer sitter på kanten på Järntorgets fontän.
Foto: Hanna Bodell

Lunchvandring

Kom ut och gå en stund mitt på dagen!

Lunchpromenad på torsdagar

Kort vandrig med samtal kring kommande söndags text. Vi börjar och slutar vid fontänen på Järntorget!

Angivna torsdagar kl. 12 – 13

30 juni, 28 juli, 25 augusti, 29 september, 27 oktober, 24 november, 22 december.

Samling på Järntorget.

Nyhetsbrev & programblad

Pilgrimscentrum skickar regelbundet Nyhetsbrev med aktuella händelser, och två gånger om året samlas vandringar, föredrag mm i ett Programblad.

Fyll i din e-postadress så får du Pilgrimscentrums Nyhetsbrev.

Vill du att vi skickar Programbladet till dig? Kontakta oss, och ange adressen dit du vill ha informationen, e-post eller gatuadress.

Heldagsvandringar

Längs havet, i skogen, åt väster och öster... Följ med på dagsvandringar med Pilgrimscentrum!

Trätrappa som leder ned mot vatten.

Pilgrimskvällar i Masthuggskyrkan

Tisdagar i Masthuggskyrkan är en mötesplats för pilgrimer. Alla är välkomna!

Ringar på vattnet i en stilla sjö.

Samtalsmottagning

Du kanske skulle prata med någon? Något har hänt i livet; en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera. Boka tid hos oss!