Äventyret

En rolig och kreativ grupp som träffas varje vecka! Verksamhet för barn i åldern 6-10 år.

Kreativitet och nyfikenhet

Äventyret är en grupp för barn i förskoleklass till och med årskurs 3. Varje vecka hittar vi på olika kreativa aktiviteter såsom film, skapande, bakning, tro och musik. Vi är även med på Barnens gudstjänster, där barnen själva kan vara med och hjälpa till om dom vill.

Höstens äventyr i Masthuggskyrkan startar igen 8 oktober, och fortsätter sedan ända fram till och med 10 december (undantaget 29 oktober när det är höstlov).

Torsdagar kl. 15 - 16.45

Masthuggskyrkan

Fyll i formuläret här nedan! Gruppen har plats för 15 deltagare.

Här kan du anmäla ditt barns intresse för ÄVENTYRET. Ett formulär skickas per barn, så om du har fler barn som vill lämna intresseanmälan fyller du i ytterligare en intresseanmälan för det andra barnet.

Kontaktpersoner för Äventyret

Joakim  Thoresson