Grön bakgrund med bladformade paljetter. Text i bild: Mixklubben.

Mixklubben

En mix av lek och allvar med lek, skratt och sång. För dig som går i årskurs 2 eller 3.

En klubb med lek och allvar

Vi träffas varannan vecka och pratar, sjunger och leker kring dagens ämne. Verksamheten riktar sig till barn i årskurs 2 och 3. Vill ditt barn vara med? Kontakta Lydia Sjöberg.

Varannan torsdag, 16.30–17.15 (udda veckor)

Högsbo kyrkas församlingshem.

Terminsstart 19 januari.

Mixklubben har uppehåll under lov

Klubben är stängd under lov och röda dagar. Under 2023 gäller detta vecka 7, 15 och 20.

Spagettigudstjänst på jämna veckor

De veckor som det inte är Mixklubb är det i stället Spagettigudstjänst i Högsbo kyrka. Ta med hela familjen och kom!

Gul bakgrund och texten "spagettigudstjänst". Runt texten ligger blad från absilika, pepparkorn, tomater och pasta.

Spagettigudstjänst

Vi firar gudstjänst och äter spagetti tillsammans.

Ett par händer som formar ett hjärta.

Ten to Teens

Kören för dig som går i åk. 4–6.

Ett litet barn på öppna förskolan suttar på tummen och håller i en blå plastring.

Öppen förskola

Välkommen till en avslappnad, trygg och lekfull miljö. För barn 0–5 år i vuxens sällskap.