Babyrytmik på golvet i Carl Johans kyrka.
Foto: Olof Björkman

Babyrytmik

Musik, rörelse och kontakt stimulerar barnets utveckling och stärker även kontakten mellan förälder och barn.

Tillsammans i musik och rörelse

Musik och rörelse stimulerar barns utveckling. Här får du möjlighet att delta med ditt barn i en rytmikgrupp. Du får göra olika saker tillsammans med ditt barn i bland annat sång, rörelse, rytminstrumentspel och ramsor.

Rytmik i Kungsladugårds kyrka

Måndagar kl. 12.30
Onsdagar kl. 11.30
Onsdagar kl. 12.30

Grupperna vänder sig till föräldrar med barn mellan 3 månader–1 år. Varje grupp träffas ungefär sju gånger och varje tillfälle är 30 minuter. De tre grupperna är fasta, och är under pandemin begränsade till endast fem barn + medföljande vuxen.

Grupperna leds av Helene Rydqvist.

Anmälan och kostnad

Kursavgiften är 150 kr. Om du avanmäler/hoppar av senare än två veckor innan kursstart debiteras du med full avgift.

Anmäl dig genom att maila Helene Rydqvist!

Öppna förskolan Kungsladugårds kyrka

Kyrkan är öppen för alla som vill kika en stund! Träffa andra som också bor i området, fika, tänd ett ljus eller bara pausa.

Dop

I dopet berättas om Guds kärlek till varje människa och om en gemenskap över hela världen. Döpas kan man när som helst i livet, som barn, ungdom eller vuxen.

Ett barn i randig tröja som spelar på en blockflöjt i trä.

Barnkör och blockflöjtsundervisning

I Kungsladugårds finns körer för barn och ungdomar som gillar och sång och musik. Här finns också en grupp i blockflöjt.

Silhuetter av un grupp ungdomar vid en solnedgång. Text i bild: Bryr sig Gud?

Konfirmation 2022/2023

På våra konfaträffar pratar vi om kristen tro utifrån dina frågor och funderingar. Ge dig själv chansen att som konfirmand få tid för livets stora frågor och lära känna nya människor på samma gång!

En vigsel mellan två kvinnor i brudklänningar i Masthuggskyrkan. Brudparet står framför prästen.

Vigsel och bröllop

Störst av allt är kärleken!