Rytmik för barn

Musik, rörelse och kontakt stimulerar barnets utveckling och stärker även kontakten mellan förälder och barn.

Musik och rörelse stimulerar barns utveckling. Här får du möjlighet att delta med ditt barn i en rytmikgrupp. Du får göra olika saker tillsammans med ditt barn i t.ex. sång, rörelse, rytminstrumentspel, ramsor mm.

Rytmikgrupper

Grupper med rytmik är för föräldrar med barn mellan 3 månader-1 år. Varje grupp träffas ungefär sju gånger. Varje tillfälle är 30 minuter.

Rytmiken är i Kungsladugårds kyrka på måndagar 12.30 och onsdagar 11.30 och 12.30 med Helene Rydqvist.

Du kan anmäla dig redan nu och de som får plats får ett välkomstmail ca två veckor innan kursstart.

• Praktisk info
    Intresseanmälan krävs - det gör du längre ner på denna sida.
  • Tre fasta grupper där barnen är mellan 3 månader till 1 år med ca 10 platser i varje grupp.
  • Kursavgift 150 kr/kurs. Om du avanmäler/hoppar av senare än två veckor innan kursstart debiteras du med full avgift.

Kursstarter

Måndag 21 oktober - 9 december

(Vecka 44, 28 oktober, är inställt pga. lov)

Onsdagar 23 oktober - 11 december

(Vecka 44, 30 oktober, är inställt pga. lov)

Här kan du intresseanmäla dig till rytmik i Carl Johans församling.

Helene Rydqvist

Carl Johans församling