Julbasar i Kungsladugårds kyrka

Nyhet Publicerad Ändrad

Lördag den 19 november kl. 11-14 anordnar Stiftelsen Carl Johans ungdomshem en basar till förmån för Help Ukraine Gothenburg. Du får gärna skänka saker till julbasaren!

Fika, lotterier, musikunderhållning och julpyntsloppis. Priserna på lotterierna är skänkta av lokala företag och av privatpersoner. 

Har du julsaker som aldrig kommer upp på jul? Skänk dem gärna till vår julbasar! Du kan lämna sakerna i Kungsladugårds kyrka torsdag 17 november kl. 18 – 20. Du kan även ringa Maria Linderås på 0709 – 585 635. 

Help Ukraine Gothenburg är en ideell integrations- och fredsförening driven av ukrainare i Sverige med visionen om en rättvis och hållbar värld i fred, där människor på flykt kan få bli aktiva och integrerade samhällsaktörer. Det samhälle HUG eftersträvar kännetecknas av fred, global rättvisa och medmänsklighet, över och förbi konstruerade, nationella, kulturella, sociala och ekonomiska gränser. HUG är en opolitisk humanitär förening som bygger på stöd och solidaritet hjärta till hjärta.