Gudstjänst

Gudstjänsten är centrum i församlingens liv. Det är ett tillfälle att möta Gud, ta del av gemenskapen och att lovsjunga.

Aktuella gudstjänsttider hittar du alltid i vår kalender.

Generellt firas gudstjänst eller mässa varje söndag kl. 10.00 i Bondstorps, Byarums eller Vaggeryds kyrka och i  Svenarums kyrka kl. 17.00.

• Högmässa (med nattvard)
  • Gudstjänst (utan nattvard)
  • Veckomässa/Sinnesrogudstjänst/Andakt (Onsdagar sept-dec och jan-apr)
  • Helgmålsbön (Ibland)
  • Spaghettigudstjänst firas ca tre ggr/termin i Bondstorps kyrka
  • Andakt på Furugården (Kommunes församlingar turas om söndagar med vissa undantag)

Vi går mot ett nytt år till mötes

Välkommen till kyrkan – på plats eller digitalt

Välkommen på digital trettondagskoncert

Om du firar trettonhelgen hemma, kan du avnjuta en koncert i Lunds domkyrka. Den spelades in 2020,

In Dulci Jubilo, i Lunds domkyrka

Välkommen in i en skir klangvärld i Jesusbarnets närhet med vokalensemble, harpa och orgel under ledning av Robert Bennesh.

Ge en gåva som förändrar flickors liv

Många ger julklappar till nära och kära jul. Men vi får också dela med oss till dem som bor långt bort, och som kämpar för en bättre framtid.