Egen bön och andakt

Bönen är den viktigaste men minst synliga delen av församlingens arbete. Förutom att kyrkorna står öppna för enskild bön och ljuständning erbjuder vi att ta del i bönelivet. Vi erbjuder många sätt be tillsammans med andra eller enskilt.

Det finns många sätt att fira Gudstjänst.

Man behöver inte vara i de stora sammanhangen. Idag upplever många att omgivningen kräver mer av en. Stress är ett probelm för många, och känna att man inte hinner med. Att man inte hinner med sig själv. En kort stund i en kyrka där man kan tända ett ljus och tänka en tanke i all stillhet upplever många som livsbejakande.

Alla kyrkor är öppna för besök dagtid under sommaren. Du kan läsa mer om detta i "Vägen till kyrkrike".

Bondstorps kyrka: vecka 23-36, kl. 08.00-20.00

Byarums kyrka (Eugenia Desideria): Under arbetstid, gudstjänster och förrättningar

Vintertid: 07.00-16.00. Tillfråga vaktmästare om guidning.

Svenarums kyrka: Under arbetstid, gudstjänster och förrättningar

Sporadiskt under perioden 1 april till 30 oktober. Även här vardagar. Vaktmästaren kan guida vid förfrågan.

Vaggeryds kyrka: Vardagar året om 08.00-12.00