Tillsammansläger på Munkvikens lägergård

Nyhet Publicerad Ändrad

OBS! Nu är deltagarplatserna fördelade, alla som sökt från pastoratet får plats på lägret i år! Välkommen att delta på sommarens tillsammansläger för familjer och enskilda den 7-9 juli 2023.

Välkommen till tillsammansläger. Njut av vacker miljö, god mat, lek och aktivitet vid havet. Morgonandakter i det vackra kapellet. Bad i hav och badtunna, fiske, skapande, måleri och vila. Vuxna och barn umgås tillsammans under dagarna och möts kanske i en spännande 5-kamp? På kvällen tänder vi ett lägerbål vid stranden. Övernattning på lägergården.  
Församlingen står för kost och logi. Vi har tyvärr ett begränsat antal platser vilket betyder att alla som ansöker kanske inte kan erbjudas plats på lägret. Blir man erbjuden en plats så betalar man en symbolisk lägeravgift 40kr/vuxen, 30kr/barn.  

Ansökan om att åka på familjeläger, skicka in digitalt, se formuläret nedan eller svara på följande frågor och lämna in ansökan i pappersform innan 23/5-23 till Stig Sörlin på Burträsk församlingsgård eller Anna-Maria Larsson på Annagården i Lövånger. 
 
Mer information kan ges via kontaktpersonerna nedan. 
Samarr. med Sensus. 

Ansökan om att åka på tillsammansläger. Skicka in ansökan innan 23/5-23