konfirmand
Foto: Magnus Aronson /IKON

Konfirmation är ett minne för livet

Vad tänker du på? Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand i Svenska kyrkan i Bryssel!

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Vanligtvis börjar man konfirmandtiden det år man fyller 14, och avslutar alltså året man fyller 15, men det är aldrig för sent!

Är du tveksam eller har frågor? Vill du anmäla dig? Hör av dig till Tobias Enell, församlingspedagog.

läsåret 2021-2022

Konfirmandläsåret 2020-2021 är tyvärr inställt p.g.a. Covid-19.

Hösten 2021 startar ett nytt konfirmandår - varmt välkommen att meddela ditt intresse redan nu!

Anmälan till konfirmation i Svenska kyrkan i Bryssel: