konfirmand
Foto: Magnus Aronson /IKON

Konfirmation är ett minne för livet

Vad tänker du på? Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand i Svenska kyrkan i Bryssel!

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Vanligtvis börjar man konfirmandtiden det år man fyller 14, och avslutar alltså året man fyller 15, men det är aldrig för sent!

Är du tveksam eller har frågor? Vill du anmäla dig? Fyll i fomuläret nedan eller ring Tobias Enell, församlingspedagog, telefonnummer 0472-62 70 68.

Våra träffar, läsåret 2020-2021

Vi kommer som regel att träffas en gång i månaden, på lördag/söndag. Vi fikar tillsammans under träffen. Vi planerar även att ha två läger, ett i början av våren och ett senare på våren. (2021)

Höstens två första träffar är:
Söndag 18 oktober kl. 13.00-17.00
Söndag 8 november kl. 13.00-17.00
Ytterligare en träff sker i slutet av november alternativt i december. Datum för den och vårens datum (2021) meddelas under hösten.

Anmälan till konfirmation i Svenska kyrkan i Bryssel: