Vill du bli förvaltningsassistent hos oss?

Välkommen att bli en del av vårt fina arbetslag i vackra Kullabygden!

Brunnby kyrka ligger naturskönt i nordvästra Skåne vid foten av Kullaberg, vi är ca 3660 bofasta och 2420 kyrkotillhöriga medlemmar. På somrarna fördubblas den gudstjänstfirande församlingen och antalet invånare här och vi är en av landets populäraste vigselkyrkor.

Som förvaltningsassistent blir du ett av församlingens ansikten utåt på vår expedition. Du får möta och hjälpa församlingsmedlemmar, personal och förtroendevalda. Du svarar i telefon och tar emot besök. Du administrerar de kyrkliga handlingarna och andra aktiviteter. En viktig del av tjänsten innebär att sköta församlingens ekonomi. Som förvaltningsassistent har du också hand om informationen på bland annat hemsidan, posthantering, diarieföring, registervård och biträder kyrkoherden med arbetsuppgifter som rör församlingens administration.

Brunnby församling består av Brunnby kyrka, Arilds och Mölle kapell. Vi har många ideella krafter och söndagen är vårt centrum där vi firar gudstjänst tillsammans. I en mindre bygd som vi verkar i finns många möjligheter att bygga goda och långsiktiga relationer med människor i livets alla åldrar. Vi värdesätter ett positivt sätt och att du har lätt för att knyta nya kontakter.

Nu söker vi dig som…

- har förmåga att strukturera arbetet på egen hand
- tycker om att jobba med människor
- har erfarenhet av att jobba med ekonomi
- är social och flexibel i ett arbetslag där man arbetar nära varandra

Tjänsten är på 75 % med tillträde 1/9 2021.
Sista ansökningsdag är 2021-01-31.

För mer information:

Kyrkoherde Mikael Pernborg tel 072-512 67 21

mikael.pernborg@svenskakyrkan.se

www.brunnbykyrka.se

Skicka Din ansökan med CV och personligt brev till Brunnby församling, Bränneslyckevägen 3, 263 76 Nyhamnsläge eller till brunnby.forsamling@svenskakyrkan.se