Vill du bli församlingsvärd/värdinna hos oss?

Välkommen att bli en del av vårt fina arbetslag i vackra Kullabygden!

Brunnby kyrka ligger naturskönt i nordvästra Skåne vid foten av Kullaberg, vi är ca 3660 bofasta och 2420 kyrkotillhöriga medlemmar. På somrarna fördubblas den gudstjänstfirande församlingen och antalet invånare här och vi är en av landets populäraste vigselkyrkor.

I en mindre bygd som vi verkar i finns många möjligheter att bygga goda och långsiktiga relationer med människor i livets alla åldrar. Vi värdesätter ett positivt sätt och att du har lätt för att knyta nya kontakter.

Nu söker vi dig som…

• vill ansvara för lokalvården och trivseln i Församlingshemmet, Pastorsexpeditionen och ungdomslokalen Stallet samt skötseln av textililer i församlingshem och kyrka
  • vill ordna fika och mat till våra grupper och träffar i församlingslivet
  • vill ansvara för inköp till mat  och fikor, samt städmateriel
  • vill göra det ombonat och trevligt i våra lokaler och ansvara för blommorna på altaret i kyrkan
  • vill sköta uthyrningen av Församlingshemmet
  • vill vara flexibel i ett arbetslag där man arbetar nära varandra
  • vill strukturera arbetet på egen hand

Tidigare arbete inom Svenska kyrkan är en fördel och vi tror att Du är social och gillar att jobba med såväl personal som ideella i församlingen. Tidigare erfarenhet av och god kännedom om lokalvård och dess hygienaspekter är meriterande. Eftersom arbetet innebär att Du företräder församlingen och blir delaktig i utvecklingen av vår verksamhet måste Du vara medlem i Svenska kyrkan. Du behöver även ha körkort och tillgång till bil.

Tjänsten är på 50 % med tillträde hösten 2021.
Sista ansökningsdag är 2021-10-24

För mer information:

Kyrkoherde Mikael Pernborg. Kontaktuppgifter se nedan.

Skicka Din ansökan med CV och personligt brev till Brunnby församling. Kontaktuppgifter se nedan.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mikael Pernborg

Brunnby församling