Öppet hus i alla tiders kyrka!

Söndag 16 september 11:00-15:00 är det Öppet hus i Heliga Ljusets kyrka i Torvalla. Välkommen!

Den 4 september är det 30 år sedan Torvallas första kyrka invigdes och den dåvarande prästen Per Edler gav den epitetet – en alla tiders kyrka! Med sin närhet till centrum står den där som ett riktmärke, en utgångspunkt och ett mål. En fast punkt i tillvaron som alltid finns där.

Om du ännu inte besökt kyrkan så kommer nu ett utmärkt tillfälle för detta. Träffa vår engagerade och kunniga personal, se konsten som finns i byggnaden, på väggarna, i taket, de många fönstermålningarna och de vackra bruksföremålen.

Välkommen till oss säger Katarina Montonen, Mats Axelsson och Ingegärd Olsson, några av personalen som möter er i Öppet hus. Bild: Hans-Åke Grinde

Vi välkomnar alla till en dag i nyfikenhetens tecken, oavsett om du är van kyrkobesökare eller kommer in för första gången. Söndagens gudstjänst tar vid när Öppet hus avslutas och alla är naturligtvis välkomna att delta.

Några av dagens punkter

✱ Ponnyridning med Djur & Kulgården (gratis för barn)

✱ Konstworkshop med lokal konstnär Thomas Johansson

✱ Pyssel

✱ Tipsrunda med fina priser från företagare i Torvalla

✱ Kolbulleservering och fikaförsäljning

✱ Försäljning av Rättvisemärkta varor

Mer info: Ingegärd Olsson 063-140 352

15:00 Musikgudstjänst: ”Ovan där”

En hyllning till Jan Sparring, från ungdomsbrottsling via operan till folkkär kyrkosångare. Kom och lyssna till och sjung med i hans älskade sånger. Sven-Erik Olsson & Hans-Erik Sundström.