Julnumret 2019 av församlingstidningen Hela livet! ute i brevlådorna nu!

Det som blir sista numret av församlingstidningen i detta format kom ut fredag innan första advent.

Den sista tidningen startar som vanligt med 7 sidor lokalt producerade artiklar och bilder, lite information om kommande gudstjänster och evenemang i kyrkan, något om vad som hänt och på tidningens baksidan även ett korsord.

Längre in i tidningen så ser du det rikstäckande magasinet amos som i detta nummer har ytterligare 24 sidor med mycket att läsa:

Bläddertidningen "Hela livet!" Jul 2019 Bild: Frida Lenholm

TEMAT ÄR FEST
Maten som gör festen

Utöver temasidorna finns det:
Porträttet - Jonas Gardell, författare, debattör, artist, presentatör m.m.
Lära sig lyssna - Är du giraffen eller vargen i rummet?
Yrke: Präst. Om Olle Carlsson, aktuell med boken ”Kallad”

Och lite till...

Sista numret av detta magasin har nu kommit ut. Pastoratets församlingstidningen Hela livet! i 32-sidigt magasin-format upphör och julnumret är det sista.

Klicka och anmäl dig här! Bild: Hans-Åke Grinde

Från och med 2020 kommer Hela livet! ut som ett månadsblad i nytt format och med anpassad distribution.

Tillsammans med en större digital satsning och ett ökat antal ljusskärmar i anslutning till våra kyrkor, samlingslokaler samt några offentliga ytor hoppas vi tillgodose informationsbehovet som finns. Det blir inte en tidning med reportage, eftersom en sådan kostar väldigt mycket både att producera och trycka - pengar som vi vill använda till verksamheten istället. Däremot kommer det oftare, nu som en månadskalender med blänkare om kommande händelser. Bladet för kommande månad finns tillgängligt omkring den 20:e i månaden före i våra kyrkor och samlingslokaler.