Foto: Hans-Åke Grinde

Vinternumret av Hela livet! ute i brevlådan!

Fredag 1 december 2017 kom vinternumret av församlingstidningen Hela livet! ut till pastoratets alla brevlådor.

Ett nytt magasinet i brevlådan. Framsidan berättar att det är församlingstidning Hela livet!

Ikonmålaren Annamari Hartwig pryder framsidan på Hela livet! vinternumret 2017-2018. Bild: Hans-Åke Grinde

Den startar med 7 sidor lokalt producerade artiklar och bilder, lite information om kommande gudstjänster och evenemang i kyrkan, något om vad som hänt och på baksidan även ett korsord.

Bläddertidning Hela livet! Vinternumret 2017-2018

Längre in i tidningen så ser du det rikstäckande magasinet amos som i detta nummer har ytterligare 24 sidor med mycket att läsa:

PORTRÄTTET: MARKUS GRANSETH. Känd hos oss alla som har barn eller barnbarn - och hos väldigt många andra. "Jag är inget vidare på att baka, men jag kan spränga ett rör i luften med bakpulver."

TEMA: BARN I VÄRLDEN. Emma startade ett barnhem, i Uganda.

PORTRÄTTET: RENATA CHLUMSKA. "Det finns en oerhörd kraft i Nepal"

JERUSALEM - en historia i nutid och dåtid.