Brunflo kyrka i sommarlandskap
Foto: Hans-Åke Grinde

Brunflo kyrka Sommarkyrka 2021

Alla dagar från och med 26 juli till och med 15 augusti kommer Brunflo kyrka vara öppen och bemannad 12:00-17:00

Brunflo kyrka är i sommar en av många öppna kyrkor som välkomnar besökare med extra personal, fika och information.

Sommarkyrkan är öppen och bemannad varje dag under perioden 26/7-15/8 12:00-17:00

Fikaförsäljning (hembakat), guidning i Brunflo kyrka och Kastal, samtal.

Sankt Olofskorset. Länk till S:t Olavsleden

Pilgrimsstämpel finns vid kyrkan.

Andakt varje dag 16:00

................................................................................................................
Info: Peter Alvebro 070-397 89 47

Skylten kommer att, från väg E 14, visa var den sommaröppna kyrkan finns. Foto: Hans-Åke Grinde

Det kommer att förekomma förrättningar som dop och vigslar under tiden för Sommarkyrkan och vi ber därför besökare att visa speciell hänsyn och respekt vid dessa tillfällen. Tack på förhand!

HÄR VISAR VI HÄNSYN OCH SPRIDER UT OSS I KYRKORUMMET.