Tända gravljus i mörk miljö.
Foto: Louise Hedberg/IKON

Allhelgona - det här händer 2020

Våra kyrkor och kyrkogårdar är extra öppna i Allhelgona. Personal och ideella medarbetare tar emot med varmt fika och samtal om ni vill. 2020 är Allhelgonahelgen 30 oktober - 1 november.

Brunflo kyrka och kyrkogård
Fredag 30 oktober 11:00-17:30 Vår personal Ingegärd Olsson, Maj Gruen Danielsson, Camilla Gradén och ideella finns på kyrkogården för möjlighet till samtal, ljuständning, öppen kyrka och fikaservering.

Alla Helgons dag - Lördag 31 oktober 12:00-15:00 Närvaro på kyrkogården av Ingegärd Olsson, Praba Singham och ideella för möjlighet till samtal, ljuständning, öppen kyrka och fikaservering.

Alla själars dag - Söndag 1 november 16:00 & 18:00 Minnesgudstjänst. Inbjudna anhöriga prioriteras. Var god respektera. Christin Nygren Sundvisson och Anna Tirén. Sång av Brunflokören.

Heliga Ljusets kyrka, Torvalla
Måndag, tisdag och fredag bjuder vi på kaffe på torget 13:00-15:00 Om man önskar finns möjlighet att gå in i kyrkan och tända ett ljus i ljusbäraren för någon vi saknar, vi kommer också att dela ut ljus att ta med sig hem.

Alla själars dag - Söndag 1 november 16:00 & 18:00 Minnesgudstjänst. Inbjudna anhöriga prioriteras. Var god respektera. Birgit Lindberg, Viktoria Sätter, sång, Urban Carlsson, gitarr, Torgny Östlund, bas. Tom Liveskär, Lisa Eriksson & Lena Severin piano/orgel.

Torvalla begravningsplats, Ängsmon
Fredag 30 oktober 16:00-18:00 Vår personal Ingegärd Olsson och ideella medarbetare finns på plats med allhelgonafika.

Lockne kyrka och kyrkogård
Fredag 30 oktober 15:00-19:00 Kyrkan är öppen i samband med Allhelgona. Välkommen in att tända ljus. Personal finns på plats och bjuder på enkelt fika.

Alla Helgons dag - Lördag 31 oktober16:00 Minnesgudstjänst. Inbjudna anhöriga prioriteras. Var god respektera. Gruppen Sarp Singers  medverkar med sång och spel. Christin Nygren Sundvisson, Mirella Sarp och Sara Holmlund.

Marieby kyrka och kyrkogård
Fredag 30 oktober 15:00 -19:00 Kyrkan är öppen i samband med Allhelgona. Välkommen in att tända ljus. Vi finns på plats och bjuder på enkelt fika.

Alla Helgons dag - Lördag 31 oktober 18:00 Minnesgudstjänst. Christin Nygren Sundvisson, Mirella Sarp och Sara Holmlund. Mariebykören med Pernilla Jontegård medverkar.

Näs kyrka och kyrkogård
Alla Helgons dag - Lördag 31 oktober 13:30-17:30 Fika och pratstund med personal och ideella på nya kyrkogården.  18:00 Minnesgudstjänst. Tom Liveskär, Lena Severin och Lisa Eriksson. Näs Kyrkokör. Solister: Viktoria Sätter, Urban Carlsson. Lisa Eriksson, cello, Torgny Östlund, bas.