Näs kyrkstallar

Sommartid har Näs kyrkstallar flera utställningar med lokala hantverkare och konstnärer. Och servering. Start till midsommar.

VÄLKOMMEN SOMMAR 2019
Öppettider: 14:00-20:00 onsdag-söndag v 26-30

Vecka 26     Konst i bygden med Torsten Johansson, Bo Torstemo, Inga-Lis Hultgren m.fl.

Tor 27/6      18:00 Musik i kyrkstallarna. Gösta Jonsson m fl. spelar.

Näs sockensigill

Vecka 27     Memory Lane –broderade kuddar, stickat, glas och keramik med Eva Zetterström Blixth och Doris Dahlgren.

Vecka 28     Pärlhjärta – Trådslöjd. Marie Fredriksson och Anna-Karin Renström.

Vecka 29     Lapptäcksteknik och återbruk av jeans. Sylvi Nilsson. Cafévärdar är Raka Uckar, musikgrupp med kvinnor som spelar ukulele underhåller ons-fre samt sön 18:00.

Vecka 30    Caféet öppet lördag 27/7 kl 14–20.