Ljusstrålarna

Barnkören Ljusstrålarna är för dig som går i åk F-3 och gillar att sjunga!

Tid: onsdagar 15:30 – 16:30 (start 16 januari-19)
Plats: Heliga Ljusets kyrka, Torvalla centrum.

Vi sjunger, leker och har roligt tillsammans med musiken som grund. Barnen kommer som de är och vi förväntar oss inte att de kan läsa, utan vi lär in sångerna utantill.

Då det är flera barn med från t.ex. Fjällängsskolan kan vi försöka ordna samåkning/hämtning. Meddela Christina om intresse finns för detta.

Aldrig deltagaravgift i kyrkans körer!

Terminsprogram våren 2019 (prel):
v  3: Terminsstart för kören!

v 7:
 Vi medverkar i gudstjänsten sönd 17/2 kl. 11 i Heliga Ljusets kyrka.
Samling kl.10:15.

v  10:
Uppehåll för sportlov

v 15:
 Vi medverkar i gudstjänsten sönd 14/4 kl. 11 i Heliga Ljusets kyrka.
Samling 10:15.

v 16:
avslutning för terminen.

Christina Mäkelä

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Kansli, Torvalla, Enhetschef Barn och Unga, Församlingspedagog

Mer om Christina Mäkelä

Församlingspedagog och enhetschef för barn och ungdom. Arbetsrum i Heliga Ljusets kyrka och på kansliet.

Hans-Erik Sundström

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Torvalla, Musiker

Mer om Hans-Erik Sundström

Vikarierande musiker, Torvalla, arbetsrum i Heliga Ljusets kyrka

Svenska kyrkans unga

All pastoratets verksamhet med barn och ungdomar sker under vingarna på vår lokalavdelning av Svenska kyrkans unga. Alla deltagare bör därför vara medlemmar, vilket är helt kostnadsfritt. SKU är en demokratisk organisation, vilket visar sig i årsmötet men också att deltagarna får inflytande i verksamheten.

Svenska Kyrkans Unga - Informationssida

Föreningen söker bidrag från kommunen för deltagarna, samt får bidrag från riksorganisationen. Dessa pengar går tillbaka till verksamheten på olika sätt. Medlemmarna är försäkrade genom SKU både på resan till och från, samt under aktivitetstillfällena.

Läs mer och bli medlem på www.svenskakyrkansunga.se