Ljusstrålarna

Barnkören Ljusstrålarna är för dig som går i åk F-6 och gillar att sjunga!

Tid: onsdagar 15:30 – 16:15 (start 11 mars-20)
Plats: Heliga Ljusets kyrka, Torvalla centrum.

Vi sjunger, leker och har roligt tillsammans med musiken som grund. Barnen kommer som de är och vi förväntar oss inte att de kan läsa, utan vi lär in sångerna utantill.

Aldrig deltagaravgift i kyrkans körer!

Vi kommer att öva för uppsjungning i Heliga Ljusets kyrka den 5:e april på Palmsöndagen. Öppet hus 11:00-14:00

Välkommen, säger Lisa och Berit.

Lisa Eriksson

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Musiker, Torvalla

Mer om Lisa Eriksson

Vik. musiker med arbetsrum i Heliga Ljusets kyrka, Torvalla

Berit Einarsson

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Torvalla, Församlingsassistent

Mer om Berit Einarsson

Församlingsassistent, Torvalla. Tjänsterum i Heliga Ljusets kyrka.

Svenska kyrkans unga

All pastoratets verksamhet med barn och ungdomar sker under vingarna på vår lokalavdelning av Svenska kyrkans unga. Alla deltagare bör därför vara medlemmar, vilket är helt kostnadsfritt. SKU är en demokratisk organisation, vilket visar sig i årsmötet men också att deltagarna får inflytande i verksamheten.

Svenska Kyrkans Unga - Informationssida

Föreningen söker bidrag från kommunen för deltagarna, samt får bidrag från riksorganisationen. Dessa pengar går tillbaka till verksamheten på olika sätt. Medlemmarna är försäkrade genom SKU både på resan till och från, samt under aktivitetstillfällena.

Läs mer och bli medlem på www.svenskakyrkansunga.se