Näs Ålstars

Kompgrupp som träffas då och då i Näs församlingshem för att spela och sjunga tillsammans.

Under hösten 2018 blir det tacokväll med låtspel fredag 19/10. Ålder i gruppen är 10-13 år.

Vi träffas i källaren på Näs församlingshem.

Gruppen leds av kantorn.

Svenska kyrkans unga

All pastoratets verksamhet med barn och ungdomar sker under vingarna på vår lokalavdelning av Svenska kyrkans unga. Alla deltagare bör därför vara medlemmar, vilket är helt kostnadsfritt. SKU är en demokratisk organisation, vilket visar sig i årsmötet men också att deltagarna får inflytande i verksamheten.

Svenska Kyrkans Unga - Informationssida

Föreningen söker bidrag från kommunen för deltagarna, samt får bidrag från riksorganisationen. Dessa pengar går tillbaka till verksamheten på olika sätt. Medlemmarna är försäkrade genom SKU både på resan till och från, samt under aktivitetstillfällena.

Läs mer och bli medlem på www.svenskakyrkansunga.se