Träffpunkt Bibel

Du får en möjlighet att lära dig mer om Bibelns innehåll. Inga förkunskaper eller föranmälan krävs. Bibelstudierna börjar kl. 18.45.

Temat för vårterminen 2019 är ”stororden”, viktiga och kanske svåra nyckelord i bibeln och kristen tro. Det blir bibelläsning, undervisning, samtal och fikapaus.

”Kyrkiska” är ett uttryck för ord och begrepp som används i Bibeln och kristna sammanhang. Fler och fler har svårt att förstå vad dessa innebär. Ta chansen att bli bättre insatt i några av dessa ”storord”, som de också kan kallas.

Välkommen!

Det går bra att komma även om du missat några träffar.

Vårterminen 2019

30 jan Tro och tvivel Niklas Hegenbart