Bromma församlings kyrkoråd

Här kan du läsa vilka som är valda till kyrkorådet i Bromma församling 2018–2021.

Kyrkorådet är församlingens styrelse. Kyrkorådet ska ha omsorg om församlingslivet och ansvar för att församlingens grundläggande uppgift blir utförd: fira gudstjänst, bedriva undervisning samt utöva diakoni och mission. Kyrkorådet leder och samordnar församlingens förvaltning.

Kyrkorådet i Bromma församling:

Ledamöter:

Micael Stehr (Bb), ordförande
Ann-Charlotte Persson Tjäder (S), 1:e vice ordförande
Helena Faxgård (C), 2:e vice ordförande
Lotta Lundberg (Bb)
Anders Wengelin (Bb)
Gerd Sjöberg Granlund (S)
Roger Eriksson (S)
Torbjörn Gustavsson, kyrkoherde

Ersättare:

Maud Tillbom (Bb)