Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Bromma församling Besöksadress: Stopvägen 120, 16836 Bromma Postadress: BOX 45, 16126 BROMMA Telefon:+46(8)56435500 E-post till Bromma församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stöd i sorg

Sorgegrupperna vänder sig till dig som förlorat en anhörig eller livskamrat. I gruppen samtalar man om sorgen tillsammans med andra i liknande situation.

Sorgegrupp

Det är ofta tungt när en anhörig dör. Nya känslor och svåra tankar kommer. Varje människas sorg är unik, men det vara en hjälp att berätta om sina olika tankar och känslor, eller lyssna på andra i samma situation. Man kan också behöva samtala om hur man kommer vidare i livet.

Stödgrupp för barn och unga

Kontinuerligt startar en grupp för barn/ungdomar som har mist föräldrar eller syskon genom dödsfall. Gruppen är inte tänkt som en akut krisgrupp. Det är lämpligt att det gått minst sex månader efter dödsfallet och det är inget hinder att förlusten skedde för flera år sedan. I gruppen får man bearbeta sin sorg genom att samtala, skriva och måla kring olika teman. Vi inleder varje tillfälle med fika. Verksamheten leds av diakoner i Svenska kyrkan och följer Rädda Barnens program för barn och ungdomar i sorg.

Kontakt
Välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer. Vi tar kontinuerligt emot anmälningar för gruppsammansättning.

Stöd i sorg inom Stockholms stift

Stockholms stifts koordinatorsteam arbetar för att patienter inskrivna inom ASIH (avancerad sjukvård i hemmet), deras anhöriga och personal vid behov ska få kontakt med diakon eller präst i församlingarna. De kan också förmedla kontakt till de sorgestödsgrupper som anordnas av stiftets församlingar. Det finns många olika sorters grupper, och i de fall det inte finns någon grupp får församlingen erbjuda individuellt stöd.

 Du kan vända dig direkt till koordinatorerna så vägleder de dig och försöker hjälpa dig att hitta en passande sorgestödsgrupp.

Koordinatorerna nås på 08-402 36 00 eller stockholmsstift.asih@svenskakyrkan.se.

 

Rose-Marie  Eriksson

Rose-Marie Eriksson

Bromma församling

Diakon

Clary Nilsson

Clary Nilsson

Bromma församling

Diakon

Mer om Clary Nilsson

Clary Nilsson är inte i tjänst och kan därför inte nås just nu.