Brommabladet

Vår församlingstidning Brommabladet utkommer 2022 med fem nummer. Den delas ut till alla som bor i församlingen.

I Brommabladet lyfter vi existentiella frågor och aktuella ämnen i Bromma församling. Du kan också läsa om församlingens verksamhet och medlemmar.

Brommabladet delas ut som samhällsinformation med SDR till alla hushåll i församlingen. I år utkommer Brommabladet med fem nummer. Du kan läsa tidningen nedanför eller i våra kyrkor och lokaler.

Här kan du ladda ner tidigare nummer.

Brommabladet #3 2022

Brommabladet #3 delas ut till samtliga hushåll i Bromma församling den 10 september. Här kan du läsa om de nybyggda lokalerna och om höstens träffar och verksamheter som nu drar igång. Läs också om det viktiga diakonala arbete som utförs i Bromma församling. Framtidens kyrka finns i Bromma! Trevlig läsning!

BROMMABLADET #3 2022

Brommabladet #4 2022
Brommabladet #4 delas ut till samtliga hushåll i Bromma församling den 28 september. Här kan du bland annat läsa om allhelgona i Bromma kyrka, om palliativvårdsjuksköterskan Anita Morling Lundqvists arbete i Bromma med omnejd - och om det livsviktiga i att prata om döden.

BROMMABLADET #4 2022

Brommabladet #5 2022
Brommabladet #5 delas ut till samtliga hushåll i Bromma församling den 19 november. Här kan du läsa om advents- och julfirande i våra kyrkor, om årets utomhusjulkrubba med tema ”En tänkvärd jul”, om adventsstjärnans mysterium - och kanske bli du sugen på att baka efter receptet på saffransbiscotti! Trevlig advent!

BROMMABLADET #5 2022

Utgivningsplan 2022

Påsk 2–3 april

Sommar 28–29 maj

Nystart Ängby 10-11 september

Allhelgona 29–30 oktober

Jul 19–20 november

Brommabladet delas ut av Svensk Direktreklam (SDR). Eventuella justeringar av utgivningsdatum kommuniceras på denna sida.