Brommabladet

Vår församlingstidning Brommabladet utkommer med fem nummer per år. Den delas ut till alla som bor i församlingen.

I Brommabladet lyfter vi existentiella frågor och aktuella ämnen i Bromma och Svenska kyrkan. Du kan också läsa om församlingens verksamhet och medlemmar. Varje nummer har ett tema som knyter ihop innehållet.

Brommabladet delas ut som samhällsinformation med SDR till alla hushåll i församlingen. Du kan läsa tidningen nedanför eller i våra kyrkor och lokaler.

Här kan du ladda ner tidigare nummer.

Brommabladet #5 2020

Brommabladet nummer 5 2020 har tema Traditioner och delas ut till alla som bor i Bromma församling helgen den 21–22 november. Här kan du läsa om utomhuskrubban vid Bromma kyrka, om jourhavande präst som utökar sina öppettider över jul och nyår och om Act Svenska kyrkans julkampanj som handlar om att bryta en skadlig tradition. I sin ledare skriver kyrkoherden att vi just nu befinner oss i en situation då förutsättningarna kan förändras från dag till dag. Sedan tidningen skickades till tryck har just det skett och den nya begränsningen som gör att vi bara kan samlas åtta personer åt gången har satt spår i vår julplanering. I det nummer som publiceras här på webben har information som inte längre stämmer strukits. Hoppas du ändå får en trevlig läsning!