Brommabladet

Vår församlingstidning Brommabladet utkommer med fem nummer per år. Den delas ut till alla som bor i församlingen.

I Brommabladet lyfter vi existentiella frågor och aktuella ämnen i Bromma och Svenska kyrkan. Du kan också läsa om församlingens verksamhet och medlemmar. Varje nummer har ett tema som knyter ihop innehållet.

Brommabladet delas ut som samhällsinformation med SDR till alla hushåll i församlingen. Du kan läsa tidningen nedanför eller i våra kyrkor och lokaler.

Här kan du ladda ner tidigare nummer.

Brommabladet #2 2021

Brommabladet nummer 2 2021 har temat ”... och allt blir återfött” och delas ut till alla som bor i Bromma församling helgen den 29–30 maj. Här kan du bland annat läsa om Sommarkyrkan, drop-in vigseln i augusti och Musik i sommarkväll. Om du inte har fått det hem i brevlådan kan du hämta ett exemplar vid Klockargården bakom Bromma kyrka. Trevlig läsning!