Brommabladet

Vår församlingstidning Brommabladet utkommer med fyra nummer per år. Den delas ut till alla som bor i församlingen.

I Brommabladet lyfter vi existentiella frågor och aktuella ämnen i Bromma och Svenska kyrkan. Du kan också läsa om församlingens verksamhet och medlemmar. Varje nummer har ett tema som knyter ihop innehållet.

Brommabladet delas ut med SDR till alla som bor i församlingen. Församlingstidningen finns även att läsa här på hemsidan och i våra kyrkor och lokaler.

Nummer tre av Brommabladet 2019, ”Att bygga en kyrka”, delades ut i Bromma församling helgen den 24–25 augusti. Här kan du ladda ner tidigare nummer.