Allhelgona i Bro församling -22

Kom och upplev stämningen och stillheten i kyrkan och på kyrkogården under allhelgonahelgen 4-6 november!

I Bro församling firar vi alla helgons helg bland annat genom att smycka våra kyrkogårdar lite extra. Människor tänder ljus på gravar, i minneslundar och kyrkorna hålls öppna. Med möjlighet till samtal med medarbetare i församlingarna får vi tillfälle att minnas och hedra dem som har lämnat jordelivet. På lördagen firar vi minnesgudstjänst till minne av våra nära och kära. Namnen på dem som avlidit sedan förra alla helgons helg läses upp under minnesgudstjänsten i Bro kyrka.

På den här sidan hittar du uppgifter om kyrkornas/kyrkogårdarnas öppettider och minnesgudstjänst under allhelgona.

Fredag 4 november

Öppen kyrka
kl 15-18 Bro kyrka, stilla musik

Lördag 6 november