Prästgården hösten 2017

Öppet för alla ungdomar!

I Prästgården i höst bor det sju härliga ungdomar.

Tilda Henningsson ifrån Helsingborg som teamar i Knislinge-Kviinge församling. Förra året gick hon Glimåkra gospellinje och hon förgyller nu Prästgården med hennes sjungande på dagarna. 

 Mattias Bengtsson är ifrån Gagnef och han teamar också i Knislinge-Kviinge. Mathias är en sportig typ och förutom att spela volleyboll så åker han rullskidor och simmar. 

Hilma Hjorth ifrån Ölsremma teamar hos oss i Broby. Hon har ett stort hjärta för ungdomar och musik. Hennes härliga personlighet och hennes fantastiska fiolspelande gör mycket för ungdomarna och deras lovsångsteam. 

Andrii Melnyk ifrån Ukraina är volontär hos oss i Broby. Han är med i barnverksamheten, ungdomsverksamheten, Alpha och på Mötesplats Måndag. Andrii är lätt och prata med och har alltid nära till skratt.

Karin Ryde bor nu sitt andra år i Prästgården. Efter att hon teamat i Knislinge-Kviinge har hon nu fått ett vikariat som barn-och musikledare i församlingen. Karin gillar att umgås med människor och att röra sig ute i naturen.

Lovisa är också inne på sitt andra år i Prästgården, och precis som Karin så fick hon efter sitt år som teamare, vikariat i församlingen med inriktning barn, ungdomar och musik. Lovisa finner man oftast sjungande eller med en bok att läsa. 

Kim Ytterstedt har bott i PG i flera år och är en förebild för många ungdomar i Knislinge-Kviinge församling där han jobbar som ungdomsledare, men även för många ungdomar i Broby. Han brinner för att se unga ta emot Jesus i sina liv, och nästan lika mycket så brinner han för sport och inte minst volleyboll. 

Prästgården är öppen för ungdomarna varje dag till kl 22:00 med undantag för måndagar då det är stängt.

Kommunitetsdag