Bilder från Musik i sommarkväll 2/7 - Till minne av Gunnar Malmström

Den 2 juli var det årets premiär för musik i sommarkväll i Bodsjö. Det bjöds på mycket musik, andakt och stipendieutdelning till minne av Gunnar Malmström.

Kantor Eva-Britt Björklund höll i trådarna och presenterade programmet.

Det var ett fullspäckat program med mycket vacker musik av Torbjörn Edlund, Bertil Olsson, Eva-Britt Björklund, Marie Rudin, Eva Laggren, Rolf Engberg, Björn Nilsson och Erik Höglund.

Årets stipendium ur Gunnar Malmströms minnesfond till kultur- och musikutövande ungdomar gick till Erik Höglund från Pilgrimstad. Erik målar och komponerar egen musik, och han framförde två av sina egna låtar under kvällen.

Anita Jonsson höll i andakten och talade om att följa Jesu fotspår genom att hjälpa och se sina medmänniskor.

Efter programmet serverades det fika som kyrkvärdarna Inger Andersson och Ingela Ahlqvist bakat och serverade.