Innanför entrén till Tumba kyrka finns en expeditionslucka. Till vänster om den sitter en informationsskärm på väggen.

Församlingsexpeditionen har flyttat till Tumba kyrka

Nu hittar du vår församlingsexpedition i Tumba kyrka, ingång A. Vi har samma öppettider och kontaktuppgifter som tidigare.

Kontakta församlingsexpeditionen

Botkyrka församlingsexpedition finns i Tumba kyrka, Prästgårdsvägen 1 (ingång A) i Tumba.

Kontakta församlingsexpeditionen om du har frågor eller vill boka lokaler, dop, vigsel eller kyrklig begravning.
Telefonnummer: 08-530 222 00
E-postbotkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se

Besökstider för församlingsexpeditionen

Vi har öppet för besök på vardagar under kontorstid. Avvikelser kan förekomma.

Församlingsexpeditionens telefontider

• Måndagar 09.30-11.30
  • Tisdagar 09.30-11.30
  • Onsdagar 13.00-15.00
  • Torsdagar 09.30-11.30
  • Fredagar 09.30-11.30

Avvikelser från ovanstående tider kan förekomma.

Hitta rätt i Tumba kyrka

Förutom församlingsexpedition kommer Tumba kyrka ha gudstjänst, kultur och diakoni i fokus. För att du ska hitta rätt kommer vi använda tre ingångar till kyrkan:

En karta som visar Tumba kyrka och dess tre ingångar
    • Ingång A är till expeditionen
    • Ingång B är till gudstjänster och verksamheter
    • Ingång C är till vår samtalsmottagning. Där har vi samlat diakoni, terapi, sorg- och krisstöd

Invigningsfest söndag 2 april

På palmsöndagen, 2 april, planerar vi en återinvigningsfest för Tumba kyrka. Start 15.00 med mingel, fika och trevliga aktiviteter. 17.00 firas en festlig mässa med många medverkande. Därefter serveras enkel mat. Läs mer om återinvigningen.