Foto: Magnus Aronson/Ikon

Körer för yngre barn

I barnkören sjunger vi med hela kroppen och lär oss med tiden att sjunga i kanon och i stämmor.

Ändrade restriktioner från 15 juli

Från och med 15 juli får sällskap om upp till åtta personer sitta tillsammans, så länge de kan hålla minst en meters avstånd till andra personer. I våra kyrksalar gäller följande besöksantal även över sommaren:

• Botkyrka kyrka: 90 deltagare

• Ljusets kyrka: 50 deltagare

• Tullinge kyrka: 50 deltagare

• Tumba kyrka: 90 deltagare

• Ängskyrkan 90 deltagare

• Lilla Dalens begravningskapell: 25 deltagare

Medverkande personal räknas inte in.

Om ni hyr en lokal av oss för en privat sammankomst (t.ex. minnesstund och dopkalas) finns från 15/7 inte längre något tak för antal besökare, förutom gällande brandskyddsregler.

Se verksamheter i sommar.

Körer för de minsta på Tullinge gård

Babyrytmik

Tisdagar 13.00-14.30 (Tegnérpaviljongen) – Start v 34, 24/8 och v 42, 19/10
För barn 0-1,5 år med en vuxen. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post

Småbarnsmusik

Torsdagar 16.00-16.30 (Tegnérpaviljongen) – Start v 35, 2/9
För barn i åldern 2-3 år tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, leker och rör oss till musik. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Tonprickarna

Torsdagar 16.40-17.20 (Tegnérpaviljongen) – Start v 35, 2/9
Körlek för 4-5-åringar utan föräldrar. På ett lekfullt sätt sjunger vi gamla och nya barnsånger. Vi sjunger i gudstjänsten 1-2 gånger per termin. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Minikören

Torsdagar 17.30-18.00 (Tegnérpaviljongen) – Start v 35, 2/9
En barnkör för de som går i förskoleklass. På ett lekfullt sätt tränar vi våra röster och på att sjunga i grupp. Ibland övar vi tillsammans med Barnkören och 3 ggr per termin sjunger vi tillsammans i kyrkan. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Ylva Bjernerup

Fritidsledare, Tullinge

Barnkörer på Tullinge gård

Barnkören

Torsdagar 17.30-18.15 (Adler Salvius paviljong)
För barn i åldern 7-9 år. Vi tränar våra röster och på att samarbeta i grupp. Kören sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Camilla Helander

Organist, Tullinge

Småbarnskörer i Tumba kyrka

MINIKÖREN - Sjung med ditt barn

Onsdagar 16.30-17.00 – Start v 36, 8/9
För barn 4 år t o m förskoleklass tillsammans med en förälder eller annan vuxen. Anmälan till Fredrik Roste via e-post.

Fredrik Roste

Musiker, Tumba kyrka

MAXIKÖREN

Torsdagar 17.00-17.40 – Start v 35, 2/9
För barn i åk 1-3. Vi sjunger roliga sånger, ofta med rörelser, tränar rytm, melodi och do-re-mi och får vana att uppträda. Sjunger i gudstjänsten en gång per månad (söndag kl 17). Frågor och anmälan till Karolina Bråkenhielm via e-post.

Karolina Bråkenhielm

Tumba kyrka, Organist

Småbarnskörer i Ängskyrkan

Nottaggarna

Tisdagar 16.20-17.15 – Start v 35, 31/8
För barn som är 7–9 år. Pannkakor, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. Frågor och anmälan till Birgitta Ruthberg via e-post.

Birgitta Ruthberg

Musiker, Ängskyrkan