Foto: Magnus Aronson/Ikon

Körer för yngre barn

I barnkören sjunger vi med hela kroppen och lär oss med tiden att sjunga i kanon och i stämmor.

Körer för de minsta på Tullinge gård

Babyrytmik

Måndagar 12.30-13.30 (Tegnérpaviljongen)
För barn 0-1,5 år med en vuxen. Gruppen har begränsat antal platser och kräver föranmälan. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post

Sångprickarna

Torsdagar 16.00-16.30 (Tullinge kyrka) 
För barn i åldern 3-4 år tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, leker och rör oss till musik. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Tonprickarna

Torsdagar 17.00-17.45 (Tullinge kyrka) 
Körlek för barn i ålder 5-6 år, utan föräldrar. På ett lekfullt sätt sjunger vi gamla och nya barnsånger. Vi sjunger i gudstjänsten 1-2 gånger per termin. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Barnkörer på Tullinge gård

Barnkören

Torsdagar 16.45-17.30 (Tegnérpaviljongen) 
En kör för 7-9-åringar. Vi tränar våra röster och på att samarbeta i grupp. Kören sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Göran Eriksson via e-post.

Kör för mindre barn i Tumba kyrka

MAXIKÖREN

Torsdagar 16.30-17.15 
För barn i åk 1-3. Vi sjunger roliga sånger, ofta med rörelser, tränar rytm, melodi och do-re-mi och får vana att uppträda. Sjunger i gudstjänsten en gång per månad (söndag kl 17). Frågor och anmälan till Karolina Bråkenhielm via e-post.

Maxikören är en del i Musikakademin för barn och unga i Tumba kyrka, läs gärna mer om musikakademin här.

Barnkör i Ängskyrkan

Do-Re-Mi och fantasi

Torsdagar 15.00-17.15 
För barn i årskurs 1-7. Mellis, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. Ingen anmälan behövs.