Foto: Magnus Aronson/Ikon

Körer för yngre barn

I barnkören sjunger vi med hela kroppen och lär oss med tiden att sjunga i kanon och i stämmor.

Körer för de minsta på Tullinge gård

Babyrytmik

Tisdagar 12.30-14.00 (Tegnérpaviljongen)
För barn 0-1,5 år med en vuxen. Gruppen har begränsat antal platser och kräver föranmälan. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post

Småbarnsmusik

Torsdagar 16.00-16.30 (Tullinge kyrka)
För barn i åldern 2-3 år tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, leker och rör oss till musik. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Tonprickarna

Torsdagar 16.40-17.20 (Tullinge kyrka)
Körlek för 4-5-åringar utan föräldrar. På ett lekfullt sätt sjunger vi gamla och nya barnsånger. Vi sjunger i gudstjänsten 1-2 gånger per termin. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Minikören

Torsdagar 17.30-18.00 (Tullinge kyrka)
En barnkör för 6 och 7-åringar. På ett lekfullt sätt tränar vi våra röster och på att sjunga i grupp. Ibland övar vi tillsammans med Barnkören och 3 ggr per termin sjunger vi tillsammans i kyrkan. Frågor och anmälan till Ylva Bjernerup via e-post.

Barnkörer på Tullinge gård

Barnkören

Torsdagar 17.30-18.15 (Adler Salvius paviljong)
En kör för 8 och 9-åringar. Vi tränar våra röster och på att samarbeta i grupp. Kören sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Småbarnskörer i Tumba kyrka

MINIKÖREN - Sjung med ditt barn

Onsdagar 16.30-17.00
För barn 4 år t o m förskoleklass tillsammans med en förälder eller annan vuxen. Anmälan till Fredrik Roste via e-post.

MAXIKÖREN

Torsdagar 17.00-17.40 – Start v 35, 2/9
För barn i åk 1-3. Vi sjunger roliga sånger, ofta med rörelser, tränar rytm, melodi och do-re-mi och får vana att uppträda. Sjunger i gudstjänsten en gång per månad (söndag kl 17). Frågor och anmälan till Karolina Bråkenhielm via e-post.

Småbarnskörer i Ängskyrkan

Nottaggarna

Tisdagar 16.20-17.15
För barn som är 7–9 år. Pannkakor, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. Frågor och anmälan till Birgitta Ruthberg via e-post.