Foto: Magnus Aronson

Körer för vuxna

Det händer något i kroppen när man sjunger tillsammans. En form av friskvård som ger kraft och glädje i vardagen.

Vuxenkörer i Botkyrka kyrka

Botkyrka Motettkör

Tisdagar 18.45-21.00
Är en blandad kör med repertoar från medeltid till nutid, från folkmusik till klassiskt, som medverkar i gudstjänster och konserter. I kyrkans fina akustik sjunger vi regelbundet med solister och instrumentalister. Vi jobbar metodiskt med röstens utveckling och gör regelbundet resor och internat. Provsjungning krävs. För frågor och anmälan, kontakta Elisabeth Haag.

Vuxenkörer i Ljusets kyrka

Botkyrka gospel

Onsdagar 17.30-18.30 (jämna veckor) 

Vi sjunger känd och svängig gospel på engelska och svenska! Kören har inget inträdesprov, det viktigaste är att du har sångglädje! 3 stämmor: sopran, alt och tenor. Frågor och anmälan till Åsa Wännström via e-post eller 072-853 84 38.

Körer för vuxna i Tullinge kyrka

Tullinge kammarkör

Måndagar 10.30-12.00 
En blandad kör med blandad repertoar som medverkar vid gudstjänster och konserter. Provsjungning krävs. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Damkören

Måndagar 19.30-21.00 
Vi sjunger en blandad repertoar och medverkar i gudstjänster, konserter och kördagar. Det finns dessutom möjlighet att arbeta med individuell coaching. Viss egen förberedelse inför körövningarna krävs. Sångprov. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Projektkören - höst

Onsdagar i oktober 19.00-21.00 - Start i oktober
För dig som vill sjunga i kör men inte under en hel termin. Övar 5, 12, 19, 26/10, samt konsert söndag 6 november i Tullinge kyrka. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Körer för vuxna i Tumba kyrka

Tumba kyrkas körer kommer under hösten 2022 och en bit in på vårterminen 2023 hållas i Ängskyrkan, Storvretsvägen 41. Samma dagar och tider som tidigare gäller.

Tumba Koralkör 

Torsdagar 19.00-20.45 
Tumba Koralkör sjunger 3-stämmig, kyrklig musik i olika musikstilar, sjunger i gudstjänster och konserter i Tumba kyrka. Öppen körgemenskap för vuxna i alla åldrar. För mer info och anmälan, kontakta Fredrik Roste, 08-530 222 84.

Botkyrka Kammarkör

Måndagar 19.30-21.30 
Kammarkören är knuten till Tumba kyrka, där den regelbundet sjunger vid gudstjänster och konserter, ofta tillsammans med inhyrda musiker och solister. Klassisk körrepertoar, men även nyskrivet och genreöverskridande. Körresor och internat förekommer och konserter på andra platser. Körvana och notläsningsförmåga krävs, samt antagningsprov. Löpande antagning. Mer info och anmälan till Karolina Bråkenhielm via e-post.

Ängskyrkans vuxenkörer

Ängskören

Onsdagar 19.00-21.00
Vuxenkör för dig med lite sångvana. Vi sjunger alla genrer, både i gudstjänster, konserter och större verk. Hör av dig för provsjungning! För mer info och anmälan, kontakta Elisabeth Haag.