Körer för vuxna

Det händer något i kroppen när man sjunger tillsammans. En form av friskvård som ger kraft och glädje i vardagen.

Verksamheter i höst

Nu startar höstterminen för många av våra verksamheter. Vi anpassar lokaler och grupper för att du ska kunna hålla avstånd. Vissa verksamheter kommer att vara pausade under hösten.

Vuxenkörer i Botkyrka kyrka

Botkyrka Mottetkör

Tisdagar 18.45-21.00
Kören medverkar i högmässor och konserter i Botkyrka kyrka. Vi gör regelbundet resor tillsammans. Antagningsprov krävs. Kontakta körledare Elisabeth Haag, 08-530 222 78.

Elisabeth Haag

Organist, Norra Botkyrka

Vuxenkörer i Ljusets kyrka

Botkyrka gospel

Onsdagar 19.30-21.00
Vi sjunger både traditionell svensk gospel såväl som kända poplåtar och visor på både engelska och svenska! Kören har inget inträdesprov, det viktigaste är att du har sångglädje. Frågor och anmälan till Tobias Helldin via e-post eller 08-530 222 92.

Tobias Helldin

Norra Botkyrka, Musiker

Körer för vuxna på Tullinge gård

Tullinge kammarkör

Måndagar 10.30-12.00 (Adler Salvius paviljong)
En blandad kör med blandad repertoar som medverkar vid gudstjänster och konserter. Provsjungning krävs. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Damkören

Måndagar ojämna veckor 19.30-21.00 (Adler Salvius paviljong).
Vi sjunger en blandad repertoar och deltar i en gudstjänst per termin och har en konsert på läsår. Sångprov krävs. För mer info och anmälan, kontakta Camilla Helander.

Camilla Helander

Organist, Tullinge

Körer för vuxna i Tumba kyrka

Tumba Koralkör

Torsdagar 18.45-20.30
Tumba Koralkör sjunger 3-stämmig, kyrklig musik i olika musikstilar på gudstjänster och konserter i Tumba kyrka. Öppen körgemenskap för vuxna i alla åldrar.
För mer info och anmälan, kontakta Fredrik Roste, 08-530 222 84

Fredrik Roste

Musiker, Tumba kyrka

Botkyrka kammarkör

Måndagar 19.30-21.30.
Kören är knuten till Tumba kyrka, där den sjunger vid konserter och gudstjänster. Den framträder också i olika profana konsertsammanhang och har gjort en del resor och inspelningar. Antagningsprov krävs. Mer info och anmälan till Karolina Bråkenhielm, 08-530 222 62

Karolina Bråkenhielm

Tumba kyrka, Organist

Ängskyrkans vuxenkörer

Ängskören

Onsdagar 19.15-21.00
Vuxenkör för dig med lite sångvana. Vi sjunger alla genrer, både i gudstjänster, konserter och större verk. Hör av dig för provsjungning! För mer info och anmälan, kontakta Birgitta Ruthberg.

Birgitta Ruthberg

Musiker, Ängskyrkan