Körer för äldre barn

Diskantkörerna sjunger sånger med härliga rytmer men enkla texter. Här har du möjlighet att utveckla dig lite mer och sjunga två- och trestämmigt. Vi brukar sjunga i gudstjänsterna, ha luciatåg och vårkonsert. Ibland gör vi en musikal.

Körer för äldre barn på Tullinge gård

Diskantkören

Torsdagar 15.45-16.30 (Adler Salvius paviljong)
För barn i åldern 10-12 år. I den här kören introduceras enkla stämmor och notläsning. Vi sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

För äldre barn i Tumba kyrka

MEGAKÖREN

Torsdagar 16.10-17.00
För barn i årskurs 4-6. Den här kören har kommit längre och sjunger mer och mer i stämmor. Vi varvar med rytmövning, notläsning etc. Vi har scenvana och medverkar en gång per månad i gudstjänsten (söndag kl 17). Innan man börjar har man en egen träff med ledaren för att kolla sångrösten. Frågor och anmälan till Karolina Bråkenhielm via e-post.

För äldre barn i Ängskyrkan

Tondropparna

Tisdagar 15.30-16.15
För barn i åldern 10-12 år. Pannkakor, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. Frågor och anmälan till Birgitta Ruthberg via e-post.