Körer för äldre barn

Diskantkörerna sjunger sånger med härliga rytmer men enkla texter. Här har du möjlighet att utveckla dig lite mer och sjunga två- och trestämmigt. Vi brukar sjunga i gudstjänsterna, ha luciatåg och vårkonsert. Ibland gör vi en musikal.

verksamheter och gudstjänster

Med anledning av gällande direktiv pausar vi många av våra gupper och gudstjänster. Istället har vi öppna kyrkor och möjlighet till stödsamtal. Vi följer gällande direktiv och rekommendationer. Läs mer här.

Körer för äldre barn på Tullinge gård

Diskantkören

Torsdagar 15.45-16.30 (Adler Salvius paviljong)
För barn i åldern 10-11 år. I den här kören introduceras enkla stämmor och notläsning. Vi sjunger på gudstjänster och konserter. Frågor och anmälan till Camilla Helander via e-post.

Camilla Helander

Organist, Tullinge

För äldre barn i Tumba kyrka

Megakören

Torsdagar 16.15-17.00
För barn i årskurs 3-6. Frågor och anmälan till Karolina Bråkenhielm via e-post.

Karolina Bråkenhielm

Tumba kyrka, Organist

För äldre barn i Ängskyrkan

Tondropparna

Tisdagar 15.00-17.00
För barn i åldern 10-12 år. Pannkakor, körsång och pyssel. Vi lär oss god sångteknik, notläsning, gehör och framförande. Frågor och anmälan till Birgitta Ruthberg via e-post.

Birgitta Ruthberg

Musiker, Ängskyrkan