Botkyrka församlingsblad

Botkyrka församlingsblad delas ut till alla hushåll i församlingen. Tidningen kommer ut fem gånger per år.

Botkyrka församlingsblad delas ut 4-5 gånger om året till alla hushåll i församlingen. I början på varje termin i form av en mindre tidning som speglar livet i församlingen. Dessutom kommer en större och mer omfattande tidning med reportage, intervjuer, kalendarium och teologisk fördjupning ut under terminerna.

Om du bor utanför församlingen kan du kostnadsfritt få tidningen hemskickad med post. Kontakta då församlingsexpeditionen eller maila botkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se. Du hittar även alla tidningar digitalt på den här sidan.

Läs några av artiklarna

Här hittar du äldre nummer av församlingstidningen.

Om Botkyrka församlingsblad

Tidningen räknas som samhällsinformation. Den delas ut till alla hushåll i Botkyrka församling. Vi hoppas att du vill läsa den, annars får du gärna ge den vidare till en vän eller lämna tidningen i pappersåtervinningen.

Redaktör Daniel Claesson
Ansvarig utgivare Beatrice Lönnqvist