Other languages with Google Translate

Botkyrka församlingsblad

Botkyrka församlingsblad delas ut till alla hushåll i församlingen. Tidningen kommer ut ungefär fem gånger per år.

Botkyrka församlingsblad delas ut fem gånger om året till alla hushåll i församlingen. I början på varje termin i form av en mindre tidning som speglar livet i församlingen. Till påsk, allhelgona och jul kommer en större och mer omfattande tidning med reportage, intervjuer, kalendarium och teologisk fördjupning.

Om du bor utanför församlingen kan du få tidningen med post. Kontakta församlingsexpeditionen eller maila botkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se.

Läs några av artiklarna