Fira gudstjänst hemma

När vi inte kan mötas, kan vi välja att ha en gudstjänst hemma. Det blir inte samma sak, men det blir bra. Du kan se en tv- eller webbsänd gudstjänst, eller själv följa en ordning. Här hittar du pastoratets inspelade gudstjänster.

På pastoratets gemensamma Facebook-sida, där vi heter Svenska kyrkan i Borensberg, samt på Aska församlings Youtube-sida, de heter Unga Aska, kan du hitta fler gudstjänster att titta på.

Borensbergs Pastorat har även en egen Youtube-sida, den heter Borensbergs Pastorat och där finns lite smått och gott från pastoratet.

Inställda verksamheter

I princip alla våra verksamheter ställas in, tills vidare, som en försiktighetsåtgärd för Borensbergs pastorat så länge Cornona-viruset fortsätter sin spridning.

Regeringen har förbjudit sammankomster med fler än 50 personer. Därför är det med kärlek till våra medmänniskor och i omsorg om vårt samhälle som vi ställer in alla offentliga gudstjänster i pastoratet tillsvidare (utom dop-, vigsel- och begravningsgudstjänster).

Flera av våra kyrkor kommer att vara öppna för bön, samtal och ljuständning.

Följ även TV2:s gudstjänster samt svtplays gudstjänster: svtplay.se/gudstjanst

Läs även mer om hur du kan fira gudstjänst hemma, där just du befinner.