Svenska kyrkan i Borås Besöksadress: Skolgatan 1, 50333 Borås Postadress: Borås pastorat, Box 393, 50113 BORÅS Telefon:+46(33)179400 E-post till Svenska kyrkan i Borås

Svenska kyrkan i Borås Diakonicentrum

När du befinner dig i en utsatt situation är det skönt att veta att någon kan vandra med dig på vägen.

Vår önskan är att få vara ett stöd för dig. Tillsammans söker vi möjlighet till förändring. Diakonerna på Diakonicentrum har erfarenhet och ett stort nätverk inom Svenska kyrkan och med andra aktörer i samhället.

Välkommen att ringa till Diakonicentrum i Borås, tel. 033-17 95 22 eller skicka e-post till Diakonicentrum, för att boka en tid.

Du kan också besöka Diakonicentrum i Gustav Adolfs församlingshem, våning 4, Salängsgatan 1, här i Borås. I sommar har vi öppet måndagar 9.00-12.00 och torsdagar 13.00-16.00.

Bokade tider:

Vid kontakt med Diakonicentrum kan du boka en tid för råd och stöd vid ekonomisk svårighet. Vi har ingen jourverksamhet. Om vi inte kan svara när du ringer, tala in på telefonsvararen, vi lyssnar av den dagligen måndag-fredag.

Välkommen!