Svenska kyrkan i Borås Diakonicentrum

När du befinner dig i en utsatt situation är det skönt att veta att någon kan vandra med dig på vägen.

Vår önskan är att få vara ett stöd för dig. Tillsammans söker vi möjlighet till förändring. Diakonerna på Diakonicentrum har erfarenhet och ett stort nätverk inom Svenska kyrkan och med andra aktörer i samhället.

Välkommen att ringa till Diakonicentrum i Borås, tel. 033-17 95 22 eller skicka e-post till Diakonicentrum, för att boka en tid.

Du kan också besöka Diakonicentrum i Gustav Adolfs församlingshem, Salängsgatan 1, här i Borås. Det är öppet:

• måndag, torsdag och fredag kl. 9-12
  • tisdag kl. 13-16.

Här finns någon som möter dig. Kom in för en enkel fika, samtal eller boka en tid.

Bokade tider:
Vid kontakt med Diakonicentrum kan du boka en tid för råd och stöd vid ekonomisk svårighet.

Drop-in:
Stöd och rådgivning: fredagar kl. 9-12.

Pysselcafé

Startar upp igen torsdag 24/1 kl 9-11.30, därefter varje torsdag fram till 16/5.

Drop-in pyssel, fika och gemenskap. Det vi tillverkar kommer sedan att säljas till förmån för det lokala diakonala arbetet i Borås.
Torsdagar kl. 9:30-11:30, Diakonicentrum våning 4, Gustav Adolfs församlingshem.

Välkommen!