Svenska kyrkan i Borås Diakonicentrum

När du befinner dig i en utsatt situation är det skönt att veta att någon kan vandra med dig på vägen.

Sommaröppet

Under veckorna 26–32 har Diakonicentrum öppet för besök
måndag kl. 09.00-12.00 och torsdag kl. 13:00-16:00.
Telefonsvarare lyssnas av varje vardag.

Vår önskan är att få vara ett stöd för dig. Tillsammans söker vi möjlighet till förändring. Diakonerna på Diakonicentrum har erfarenhet och ett stort nätverk inom Svenska kyrkan och med andra aktörer i samhället.

Välkommen att ringa till Diakonicentrum i Borås, tel. 033-17 95 22 eller skicka e-post till Diakonicentrum, för att boka en tid.

Du kan också besöka Diakonicentrum i Gustav Adolfs församlingshem, Salängsgatan 1, här i Borås. Det är öppet:

• måndag, torsdag och fredag kl. 9-12
  • tisdag kl. 13-16.

Här finns någon som möter dig. Kom in för en enkel fika, samtal eller boka en tid.

Bokade tider:
Vid kontakt med Diakonicentrum kan du boka en tid för råd och stöd i asyl- och flyktingfrågor, och råd och stöd vid ekonomisk svårighet.

Drop-in:
Stöd och rådgivning: fredagar kl. 9-12.
Samtal för ungdom 16-25 år: tisdagar kl. 13-16.

Välkommen!