Svenska kyrkan i Borås Besöksadress: Skolgatan 1, 50333 Borås Postadress: Borås pastorat, Box 393, 50113 BORÅS Telefon:+46(33)179400 E-post till Svenska kyrkan i Borås

Agape Borås söker hyreslägenheter

Hjälp oss hjälpa!

Vi söker nu hyreslägenheter till våra ungdomar som har fått uppehållstillstånd.

Målet är att stötta ungdomarna till självständighet och eget boende, det vill säga egna hyreskontrakt mellan ungdomen och hyresvärden.

Ungdomarna som ingår i Agape har vi haft kontakt med under några års tid och det handlar om skötsamma och motiverade personer.

Agape medverkar vid kontraktskrivning och kan vid behov gå in som borgenär.

Vi söker lägenheter i storlekarna 1, 2 och 3 ROK. Även inneboendekontrakt är av intresse. Kontakta oss med tips och förslag!

Kontaktperson: Kim Lindberg, 0720-06 71 49.

Agape Borås

Tillsammans med Borås Stad har vi gått samman i ett partnerskap under namnet Agape Borås: RFSL Borås Sjuhärad, Svenska kyrkan i Borås, Pingstkyrkan, EFS, Röda Korset, Rädda Barnen, Elfsborgs IF, Refugees Welcome.